Kosice - 6 augustus - Reisverslag uit Košice, Slowaakse Republiek van Hinke Werf - WaarBenJij.nu Kosice - 6 augustus - Reisverslag uit Košice, Slowaakse Republiek van Hinke Werf - WaarBenJij.nu

Kosice - 6 augustus

Door: Hinke

Blijf op de hoogte en volg Hinke

06 Augustus 2005 | Slowaakse Republiek, Košice

Vandaag na een korte treinreis rond 12.00 uur aangekomen in Kosice. De op een na grootste stad van Slowakije.

Een taxi genomen naar de jeugdherberg die een beetje buiten het centrum licht. Naja volgens ons is het geen jeugdherberg. We slapen gewoon in een oude studentenflat. Maar we hebben balkon en bad. Echter wel een balkon met tralies ervoor en een bad waar je niet in wilt liggen ;)

Kosice is een mooie stad met als middelpunt Elisabeth Church gebouwd in gotische stijl in 1518.

Het idee was om in Kosice te gaan winkelen. Helaas waren de winkels in Kosice al gesloten toen wij in het centrum aankwamen. De winkels sluiten hier op zaterdag al om 13.00 uur :(

Alle tijd nu om foto's up te loaden. Ja daarvoor moet je hier wel enige tijd uittrekken.... Ze zijn weer te vinden op http://lava.student.utwente.nl/~hinke/gallery.

Morgenochtend vertrekken we naar Budapest, Hongarije.

• 06 Augustus 2005 - 16:54

Fokje:

Een hele goeie reis morgen naar Budapest en wie weet schijnt de zon daar volop.
    Veel plezier.
    Groetjes van Johannes, klaas, Arjan en Fokje

• 06 Augustus 2005 - 19:29

Hieke:

leuke foto's.
    De sneekweek begon vandaag meteen met regenbuie. Vanochtend moesten we terug vanwege onweer. vanmiddag wedstrijd uit gezeild. Auke eerste en ik achtste net geen dag prijs. Veel reis plezier!!!!!!!!!

• 07 Augustus 2005 - 17:15

Nancy:

Leuk idee om zo door Oost-Europa te reizen. Hopelijk is het weer daar beter dan hier. Veel plezier in Hongarije!

• 07 Augustus 2005 - 17:46

Jilles:

Wy hoopje dat by jimme it waar wat droeger útfalt as hjirre. Dan wer skynt de sinne en dan wer falt it by bakken út de himel....
    Yn elts gefal, jimme Auke en jimme heit en mem jowe de moed net op en binne net fan de
    Snitser Mar ôf te baarnen..
    Binne benijd nei alle ferhalen oer Buda en Pest en de Donau dertusken. Jierren lyn hawwe wy der ek fekânsje holden ( op in lytse camping oan it Velence-Toi). It Gellért wie doedestiden bjusterbaarlik en hiel lekker wie de Tokayer op in terraske (en alles wie doe foar Westjeropeanen hast fergees yn de tiid foar de fal fan de muorre en de euro).
    Budapest, te folle om yn ien dei te besjen..?