Rustdag - Reisverslag uit Puck, Polen van Hinke Werf - WaarBenJij.nu Rustdag - Reisverslag uit Puck, Polen van Hinke Werf - WaarBenJij.nu

Rustdag

Door: Hinke

Blijf op de hoogte en volg Hinke

28 Juli 2005 | Polen, Puck

Vandaag, donderdag 28 juli hadden we een rustdag. Nou ja rustdag... we hoefden niet te zeilen. Vanochtend om 10.23 uur de trein naar Gdansk genomen. Dat betekende dat we gewoon eerder op moesten staan dan wanneer we zeilen. De eerste start is namelijk pas om 12.00 uur. Gdansk was een mooie stad. Het weer was, zoals normaal hier, tot ongeveer 15.00 uur slecht. Na 15.00 uur lekker van het zonnetje kunnen genieten. Inmiddels weer in Puck gearriveerd. Vrijdag en zaterdag de laatste wedstrijddagen. Auke staat op het moment 2e en ik 16e. Voor Auke wordt het dus iets moeilijker om nog te stijgen in het klassement dan voor mij ;). Ik zal zo proberen de foto's weer op mijn gallery (htttp://lava.student.utwente.nl/~hinke/gallery) te plaatsen.

• 28 Juli 2005 - 19:56

Jilles:

fan herte lokwinske mei it 16e en it 2e plak út in bitiden tige wetterryk heitelân; pake en beppe sjogge út nei jimme weromkommen takommene wike; noch twa suksesfolle dagen tawinske troch de Sweachsters